Polystyrén Biely

POLYSTYRÉN.men |
Rating: /10

Podrobnosti

  • Premiéra: 1. september 2019
  • Krajina: Slovensko

Video

trailers
x

Polystyrén Biely a Polystyrén Sivý

POLYSTYRÉN.men

Polystyrén Biely a Polystyrén Sivý

Popis

Polystyrén Biely

Kultové duo – Polystyrén Biely a Polystyrén Sivý. Svižná akcia. Nezvyčajné dialógy. Zdá sa, že počas tohto premietania vás čaká najzaujímavejší rozhovor polystyrénu v slovenskej kinematografii. Aj keď sa príbeh uzavrie po krátkej konverzácii, Polystyrén Biely a Polystyrén Sivý svietia ako najjasnejšie hviezdy tepelnej izolácie. Akcia zdôrazňuje vzťah medzi hrdinami. Polystyrén Biely dokonale zapadá do úlohy medailistu. Je slovenský superhrdina. Je sebavedomý a má svoje miesto v srdciach Slovákov. Polystyrén Biely si na zatepľovanie vyberajú najčastejšie. Nebráni mu to však v udržiavaní priateľských vzťahov s jeho sivým bratom. Hoci tomu druhému platia viac, Polystyrén Biely ho nasleduje svojimi parametrami a technologickým pokrokom. Ako predstavitelia toho istého druhu sa zdajú byť podobní a zároveň sú úplne odlišní. Polystyrén Biely zväčšuje každý rok hrúbku, Polystyrén Sivý investuje do sivých buniek.

Zoznámte sa s Bielym. Polystyrén Biely je slovenský superhrdina. Presvedčený o svojom mieste na stupni víťazov a o vynikajúcej forme. Jeho postava bola vytvorená pred viac ako polstoročím a rýchlo sa stala súčasťou našich reálií. Kultový imidž, primeraná cena a skvelé vlastnosti z neho urobili hrdinu medzi predstaviteľmi žánru. Polystyrén Biely v akcii je istým úspechom každej investície. Po celé roky je obsadzovaný v najväčších vysokorozpočtových produkciách. Vyhráva nad svojimi konkurentmi v krajine pod Tatrami, pretože sa nebojí náročných podmienok na scéne. Je oveľa tvrdší ako jeho konkurenti, pri montáži sa nebojí vody a prachu. Zároveň je omnoho lacnejší. Niet divu, že ukradol Slovákom srdce, a tí ho za to uprednostňujú pred inými tepelnými izoláciami.

Biele dosky majú hodnotu lambda (λ) od 0,045 W/mK do 0,038 W/mK. Odporúčania na tepelnú izoláciu vonkajších stien sú najmenej 0,040 W/mK. Ako sa hovorí – skutočná kvalita niečo vyžaduje! V súčasnosti v reakcii na rastúce požiadavky na energetickú účinnosť Polystyrén Biely ešte stále zväčšuje hrúbku. Slováci milujú Bieleho, pretože jeho zásluhou majú teplo vo svojich domovoch.

x